Antioxi vita - Cel mai puternic antioxidant din lume, inventat de o romanca



O orădeancă a descoperit secretul tinereții şi a fost medaliată cu aur la un salon internaţional de inventică
  
Orădeanca Simona Bișboacă a uimit savanții de la Salonul Internațional de Inventică de la Varșovia (3-5 noiembrie), fiind medaliată cu aur şi argint pentru două produse
originale, o „bombă" de antioxidanţi şi propolis dizolvat în apă, fără alcool.  Salonul Internațional de Inventică (3-5 noiembrie) de la Varșovia a marcat împlinirea a 100 ani de la acordarea premiului Nobel pentru chimie, Mariei Sklodowska Curie. Deși s-a aflat la prima participare la un astfel de eveniment, orădeanca Simona Bişboacă, în vârstă de 32 de ani, a uimit cu produsele sale elita cercetătorilor. Pentru produsul desemnat „cel mai puternic antioxidant" denumit „Antioxi Vita", Simona Bişboacă a fost medaliată cu aur şi i s-a acordat un premiu special din partea Asociaţiei Inventatorilor din Coreea de Sud. Al doilea produs prezentat de către Simona Bişboacă a fost  cel intitulat „Propolis dizolvat în apă", care i-a adus medalia de argint şi un premiu special, oferit de către Asociaţia Asiatică pentru Invenţii şi Creativitate. La salon au participat cercetători din peste 30 de țări, din Europa, Orientul Mijlociu şi Asia.
Tinereţe din reziduri de struguri
 „Un flacon de 100 de ml are principii active în echivalentul a 80 de litri de vin Cabernet Sauvignon, despre care se ştie că are cel mai mare conţinut de antioxidanţi", a spus Simona Bişboacă. 
 
Bombă de antixodanţi şi propolis
"Antioxi Vita" are proprietăţi care reduc îmbătrânirea celulară. Pentru adulţi şi tineri, doza recomandată este de 2 ml pe zi.

„Propolisul dizolvat în apă",  este deosebit prin faptul că nu conţine alcool, putând fi folosit chiar şi de către copii. Ambele invenţii au fost brevetate şi se găsesc în magazine naturiste şi farmacii din toată ţara.
Despre produs cititi la:



No comments:

HOME (*Revenire-Pagina la Zi)

MENU

EDITORIAL